maanantai 8. maaliskuuta 2021

Pyynikin eläinlääkäreillä joukkotarkastus 6.3.2021

 6.3. Tuli jälleen yksi vuosi täyteen siitä, kun Kingi siityi sateenkaarille. Mutta saman päivän myös suunnattiin Nahon kanssa keskustan kautta joukkotarkastukdeen Pyynikin eläinlääkäreille. Perinsteisesti arvioin aikaa liikaa ja kiertelyn kautta mentiin klinikalle. 

Naho, kun tajusi mikä paikka lähestyy niin tahti vain kasvoi. Niin kivaa tuosta on mennä klinikalle. Etuajassa päästiin sisälle ja N jäi tutkittavaksi Lähdin seikkailemaan lähialuetta, selvittämään mitä ympäristössä on. Noin tunninpäästä tuli viestiä, että voi hakea Nahon. Viestin tultua suuntasin takaisin klinikalle.

Tuolla sitten kuvat käytiin eläinlääkärin kanssa läpi ja tämä kertoi ettei siellä mitään ihmeellistä ole. Katsotaan vain mitä se SKL lausuneen.

Naholla oli kuitenkin kivaa koko reissun ajan ja paluumatkstakin selvittiin busseilla. Onneksi keskustorilta ei mene kuin 10 minuuttia ja bussikaan ollut täysi. Loppu ilta menikin sitten päiväkänneistä selviämisestä. 

Iso kiitos jälleen Pyynikin eläinlääkäreille!




Seuraavana päivää joukkotarkastuksesta käväsin Mustissa ja Mirrissä ostamassa parit lelut apinoille. Pupulelusta Wilma menikin aivan sekaisin. Hepulit iski ja oikein huolella. Tuossa on rähkivämpi ääni mitä meillä normaalisti leluissa on ollut. Katsotaan kauanko nämä lelut pysyvät hengissä paimenelt. joka on suhteellisen kova tekemään kirusgisia toimentipiteitä pehmoille.