perjantai 19. maaliskuuta 2021

Blogin täydennystä ja Wilma 11 v.

Olen koittanut täydentää blogin sisältöä ja suurinosa infosta on ollut Nahon tietoihin. Koitan koota hiljakseen blogista kunnon tietopankin.

Nahon selkätulokset tulivat tuossa 10.3 ja mitään ihmeellistä siellä ei ollut. Yksi vika kylkiluu tosin ole täysipitkä ja se on infottu VA1. Selkä on siis kunnossa ja olen kovin tyytyväinen. Seuraavaksi olisi luvassa silmien kuvautukset ja ne huhtikuussa jos vaan muuttujat menevät yksiin.

Kehiä, kun joskus on, joko mätsäreitä tai virallisia niin sinne koitetaan suunnata. Ihan koska Naho siellä tykkää olla. Mutta, koska korona on pistänyt kaikki tapahtumat ja vähän muutkin jäihin, niin katsotaan koska tuollaisiin päästäänkään. Kaikki ajallaan. Kaverikoira / Karva kaveri toimintaan hakeudutaan jahka nuo palautuvat etätouhuiltaa ns normaaliin.

15.3. WilmaMoppi täytti 11 vuotta. Onneksi ikä on vain numero tuolle ja meno ei ole hidastunut sitten vuoden iän. Kroppa ja mieli on virkeä ja niin on hyvä. Toivottavasti saadaan nauttia vauhtitöhötysMopista vielä monta vuotta.



Tiistaina 16.3 käytiin sitten tutustumassa Willi lemmikkiliikeeseen, joka on avauttu jokunen viikko sitten Lielahteen. Liike vaikutti olevan ihan pätevän oloinen ja pakastepuolta löytyi hyvin, joka oli kiva lisä kokonaisuuteen.

Torstaina sitten puolestaan suunnattiin käymään Kennel Rehun autolla, Hervannan pysäkillä. Sieltä mukaan tarttui jauhelihaa 5kg verran. Katotaan mitä sitten tuolta haetaan jatkossa. Varmasti tullaan kuitenkin hyödyntämään tuota toistekkin. Sen verta hyvät hinnat ja hyvä valikoima raakaalihaa ja muutakin.