perjantai 18. kesäkuuta 2021

Kesän tuomaa hikikeliä

Yhtenä kesäkuun iltana päädyttiin kävelemään vähän toisenlainen lenkki koirien kanssa. Sää oli hyvä ja maisematkaan huonot, ainut miinus oli itikat joita oli paljon. Liikaa. Tämän vuoksi ei juurikaan jääty kuvia ottamaan, koska silloin itikat vaivasivat kaikista eniten. Mutta. Koirilla kuitenkin oli kivaa ja paimen pääsi uimaankin kertalleen. Olisi järkkäri pitänyt olla matkassa, kun taivaskin oli niin kivan näköinen. 

Kesäkuun iltana päädyttiin seikkailemaan koirien kanssa ympäri aluetta, jossa asustelen. Pienen vesisateen raikastaessa ilmaa. Oli kyllä kaikinpuolin hyvä päätös tehdä tuollasella ilmalla pitempi lenkki ja ei niin perinteisiä reittejä pitkin. Koirat nauttivat ja itikatkaan häirinneet niin paljon, kun oli HyttysÄssää laitettu päälleni.

Kesäkuu on tuonut mukanaan hikikelejä. Illasta ja aamusta on päässyt vasta pitemmille lenkeille, muuten pahtuu. Illasta ollaankin sitten seikkailutu pitkin metsiä ja koitettu selvitä itikoilta. Välillä paremmin ja välillä huonommin. HyttysÄssä kuitenkin on helpottanut asiaa. Juhannus lähenee ja mitään ihmeellistä ei ole luvassa. Koirien kanssa seikkailen ja touhuten. Eli niin perus arkea kuin olla ja voi. Tarkoitus olisi joku pv ulkoittaa kameraa ja koiria samaan aikaan. Katsotaan mikä pv sää sallinee sellaista.


Kesäkuun lopusta hilpastaan koirien kanssa reissuun. Junalla Helsinkiin kaverin tykö. Siellä vietetään 2 viikkoa. Koirillekkin luvasa mukavaa tekemistä ja olemista. Kameraakin tarkoitus ulkoiluttaa joten kuvien perkuuta on tiedossa, kun takaisin Tampereelle päästään.