sunnuntai 10. huhtikuuta 2022

Maaliskuussa on tapahtumaa ja reissua

Maaliskuu on sisältänyt omalta osaltaan hieman erilaista touhua ja toimintaa kuin mikään kuukausi vähään aikaan. Hyvää vaihtelua myös Wilmalle. Seuraavat reisaamiset varmastikkin ovat muuton tuomat maisemavaihdokset. Niistä kuitenkin lisää myöhemmin.

Wilman kanssa käytiin lauantaina M&M seniori tapahtumassa ja maanantaina illasta saatiin kuulla, ettö arpaonni oli suosinut! Kävin sitten hakemassa Wilman pakkinnon ja eritoten lisäravinne oli hyvä. Posti toi myös Wilmalle uudet pesulitkut kokeiluun ja osoittautuivat ekan pesun jälkeen senverta päteviksi, että toistekin voisin ostaa. Näistä näytti olevan saatavilla myös 5 litran kanisteri joka on vallan hyväjuttu.


Maaliskuun lopulla kutsui reissaaminen ja suunnattiin cotonin kanssa Pohjanmaalle. Junaa ja sitten vielä tunnin verran bussia. Olin lupautunut bortsupoikien hoitajaksi vajaaksi viikoksi. Koirien hoitoaika meni todella nopeasti ja ilman mitään ongelmia. Temppuiltiin, oltiin ja seikkailtiin. Niin kovin helppoja bordercollie poikia olivat Möhkö ja Hosuli. Tiistaina 5.4. oli sitten paluun aika. VR uskollisesti tavalleen oli tunnin myöhässä aikataulusta ja yksi kaaos oli myös paikallisbussitkin Tampereella. Kämpille kuitenkin päästiin ja W ensimmäisenä meni sänkyyn hepuloimaan.