maanantai 14. helmikuuta 2022

RIP Beautiful Dacota Irlaf 10.9.2016-27.1.2022

Maailman paras paimen lähti liian aikaisin. Paimen joka rakasti ja oli maailman onnellisin eläin. Paimen joka hurmasi kaikki, myös ne jotka eivät olleet koiraihmisiä. Eräs kaveri sanoikin, että Naho oli hänen lempikoira. Naho oli parasta.

Tiistaina saatiin lääkkeet Nahon lihasjumiin, venähykseen. Alkoi parantelu. Ell luonna saadut pistokset auttoivat. Keskiviikkona annoin ohjeistuksen mukaan lääkkeet. Sirdaluks ei kuitenkaan tuntunut sopivat ja soitinkin sitten ell asiasta. Sain ne jättää pois. Vaikutus olisi loppunut torstaina klo 22:00 aikaan.

Sitten aivan tyhjästä, torstaina tilanne päällä. Ikenet aivan vaaleat ja sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Päivystykseen ei keretty autolla vaikka sinne matkaa ollut kuin vajaa 10km. Naho kuoli autossa syliini. Tai ainakin minulla oli todella vahva tunne tästä. Päivystyksessä koitettiin vielä elvyttää. Elvytys ei auttanut. Kello 18:00 maailman rakkahin paimen oli poissa.

Jokin vei suuren unelmani, maailman parhaimman paimenen pois. 

Naho lähetettiin Eviraan tutkittavaksi ja tulokset tulevat 2-3kk päästä. Evirasta toivon mukaan tulee tietoa mitä Naholle tapahtui, koska en tiedä mitä tapahtui.