lauantai 22. toukokuuta 2021

Huhtikuu toukokuuksi

Kuluneeseen arkeen kuuluu parikin uutta temppua: kieri ja tanssi (kahteen eri suuntaan). Perus temppuja jotka vain ovat olin uhotunut opettaa tyystin.

Ollaan takapihan kuivuttua ja sulattua käyty tuolla treenailemassa ja möllöttämässä koirien kanssa. Välillä ollen kapulaa mukana, välillä jotain muuta. Tanssi tempusta löytyy IG puolella videokin: - klik -

Omistajan päivät ovat kuluneet harkassa ja illasta sitten touhuttu koirien kanssa erinäisiä asioita. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Tämän kaiken arjen keskellä ovat erinäiset projektit pyörineet ja toivottavasti alkavat tuottaa tulostakin ja päästä päivänvaloonkin.

Naholle tuli postin tuomana uusi ruokasäkki ja puruluita. Ostin pitkästä aikaa testiin hirven nahkaisia rullia. Pistin luut tauolle, koska niitä juurikaan syöty vaan coton vain jemmaili.
Koirat myös kävivät pesulla tuossa huhtikuun lopulla ja nyt on katupölyttömiä apinoita talossa. Ainakin hetken aikaa.

Toukokuun 21.päivä omistajalta loppui harkka ja loma alkoi, joka tarkoittaa myös sitä, että koirien kanssa tulee touhuttua kaikkea enemmän ja samoin seikkailtua. Naho pääsee kesän myötä myös pulikoimaan läheiseen ropakkoon ja toivottavasti tuo näkisi koirakavereita kesän ainaka.

Suunnitelmia siis löytyy kesälle, mutta sen näkee sitten miten nuo toteutuvatkaan. Toivottavasti kesästä tulee itsekullekkin mukava, tapahtumarikas ja lämmin. Koitan ottaa kaiken irti tästä kesästä Tampereella, kun suunnitelmissa olisi ensi kesäksi suunnata muualle Suomea, mm. töitten ja jatko-opiskeluitten perässä.